The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue

Advies over foodprocessors

Met een foodprocessor hak, snijd en rasp je verschillende soorten groenten en fruit. Je doet dit in elke gewenste vorm en dikte: van een fijngesnipperd uitje tot dikke Vlaamse frieten. Je gebruikt een foodprocessor ook voor het kneden van deeg of het mixen van beslag. Lees snel verder voor meer informatie over foodprocessors.

Bereidingen

Foodprocessor met groenten

De foodprocessor is een handige snijhulp voor in de keuken. Je hakt er heel gemakkelijk een uitje mee, snijdt vliegensvlug appels in plakjes en raspt gemakkelijk wortels. Maar wist je dat je er met de juiste opzetstukken ook taart- of pizzadeeg mee kneedt? Zelfs het maken van smoothies of dunne vruchtensappen behoort tot de mogelijkheden. Je pureert ingrediënten ook tot een soep of saus.

Foodprocessor kiezen

Foodprocessor met groenten

In eerste instantie kijk je naar de meegeleverde accessoires om te bepalen of het apparaat aansluit op jouw wensen. Maar ook andere specificaties zijn het overwegen waard. Zo heeft ook het vermogen invloed op de veelzijdigheid van het apparaat. Het materiaal heeft weer invloed op de intensiteit waarmee je de foodprocessor gebruikt.

Accessoires

Foodprocessor met accessoires

Foodprocessors zijn verkrijgbaar met veel verschillende soorten accessoires. Hoe meer accessoires bij de foodprocessor zitten, hoe meer verschillende bereidingen je ermee maakt. Zo heb je bijvoorbeeld een blender opzetstuk voor het maken van smoothies en een hakmolen opzetstuk voor het fijnhakken van ingrediënten.

Keukenrobot vs foodprocessor

Keukenrobot en foodprocessor

Er zijn een aantal dingen die een foodprocessor en een keukenrobot verschillend maken. Zo staat een foodprocessor vooral bekend om het razendsnel snijden, hakken en raspen van groenten en fruit. Met een keukenrobot klop, kneed en mix je voornamelijk. Er zitten ook verschillen tussen de accessoires.© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen