The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucas

Aan de slag met je Jabra oordopjes

Met jouw nieuwe Jabra oordopjes luister je draadloos of volledig draadloos naar je muziek. In dit artikel leggen we je uit hoe je zo snel mogelijk aan de slag met jouw nieuwe oordopjes. Zo leggen we je de functies van de app uit en vertellen we hoe je de oordopjes het beste in je oren doet.

Aan de slag in 4 stappen

Jabra Elite 65t

In 4 stappen lees je hoe je zo snel mogelijk aan de slag gaat met jouw Jabra oordopjes.

Stap 1: verbinden met je telefoon

Stap 2: je oordopjes indoen

Stap 3: zorg voor een goede verbinding

Stap 4: download de app

Stap 1: verbinden met je telefoon

Bluetooth instellingen

Om draadloos te genieten van muziek moet je de oordopjes eerst verbinden aan je smartphone. Meestal staan de oordopjes al meteen in de detecteerbare modus. Zo hoef je alleen de bluetooth instellingen op je smartphone te openen en jouw oordopjes uit de lijst te kiezen. Lukt dit niet? Lees dan het artikel hieronder, waarin we stap voor stap uitleggen hoe je dit doet.

Stap 2: je oordopjes indoen

Oordopjes doe je op verschillende manieren in je oren. De meeste oordopjes gaan direct je gehoorgang in, maar er kan ook een oorhaak of oorclip bijzitten. Hoe je jouw type Jabra oordopjes in je oren doet, zie je in de video.

Stap 3: zorg voor een goede verbinding

Oordopjes verbinden

Wanneer je last hebt van een slechte verbinding, kijk dan eerst of er een update beschikbaar is voor jouw oordopjes in de Jabra Sound+ app. Helpt dit niet? Zet de oordopjes dan uit en weer aan. Dit kan al een hoop helpen. Wanneer dat allebei niet voor het gewenste resultaat zorgt, reset de oordopjes dan. Bij volledig draadloze oordopjes van Jabra doe je dit door de fysieke knop op het rechter oordopje 10 seconden ingedrukt te houden. Bij draadloze oordopjes met een kabel in je nek doe je dit door de multifunctionele knop en de volume omhoog knop 5 seconden tegelijkertijd ingedrukt te houden.

Stap 4: download een app

Jabra Sound+ app

Met de Jabra Sound+ app download je niet alleen een update voor je oordopjes, maar verander je ook de instellingen. Zo pas je ook het geluid aan via een equalizer, waardoor je naar een gepersonaliseerde geluidsweergave luistert. Zo haal je nog meer uit jouw oordopjes van Jabra.© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 11.735 beoordelingen