The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Advies over zakelijke smartphones of tablets

Een zakelijke smartphone of tablet moet veilig en eenvoudig in beheer zijn. Je wilt natuurlijk niet dat gevoelige informatie in de verkeerde handen valt. Met de juiste beveiligingssoftware is het installeren en updaten van meerdere toestellen tegelijk erg eenvoudig. Hier lees je wat de voordelen voor jouw bedrijf zijn en hoe dit alles in zijn werk gaat.

Samsung

Samsung zakelijk

Voor zakelijke gebruikers heeft Samsung speciale Enterprise edities uitgebracht. Dit is een selectie van apparaten met een groot scherm, een lange batterijduur en beveiliging via Samsung Knox. Met Samsung Knox beveiliging en beheer je de zakelijke gegevens van al je medewerkers. Zo weet je zeker dat vertrouwelijke informatie binnenskamers blijft. Bekijk de oplossingen en het aanbod Samsung Enterprise Recommended toestellen.

Apple

MDM

De producten van Apple lenen zich goed voor zakelijk gebruik en met de verschillende services zorg je voor een duidelijke structuur en goede beveiliging. Met Jamf automatiseer je bijvoorbeeld het beheer en de beveiliging van alle Apple apparaten van jouw bedrijf. Je gebruikt Apple Business Manager om duidelijk te maken tot welke apps en software je medewerkers toegang hebben. Ontdek deze services en lees hoe je Apple producten zakelijk least.

Mobile Device Management en Enrollment

Updatebeleid

Met een goed Mobile Device Management beleid blijven de mobiele apparaten en applicaties up-to-date en verklein je de kans dat zakelijke bestanden op straat komen te liggen. Via enrollment stel je op meerdere mobiele apparaten tegelijk de juiste apps, instellingen en beperkingen voor werknemers in. Je bespaart veel tijd en moeite, want de apparaten zijn vanuit de doos direct gebruiksklaar. Ontdek met welke oplossingen en services we jou kunnen helpen.

Updatebeleid

Om te voorkomen dat gevoelige bestanden in de verkeerde handen vallen is een veilige telefoon of tablet essentieel. Het verschilt per toestel hoe snel en hoe vaak je updates ontvangt. Hier lees je hoe wij het updatebeleid hebben beoordeeld.

Overige zakelijke services

Je vindt hier meer informatie over andere zakelijke services die wij aanbieden.

Contact en advies

Coolblue zakelijk

Heb je een vraag over onze producten of voorwaarden, of wil je een bestelling plaatsen? Neem dan contact op met Coolblue Zakelijk. Coolblue Zakelijk staat van maandag tot en met vrijdag van 08.00 - 17.30 uur voor je klaar. Bestellen is zowel telefonisch als per e-mail mogelijk.© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen