The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue

Advies over printers

Je wilt een printer kopen en vraagt je af welk model het beste bij jou past. In grote lijnen bestaan er 2 soorten printers: Printers voor thuis en printers voor kantoor. Binnen die groepen heb je veel opties. Wil je bijvoorbeeld foto's printen, razendsnel afdrukken of let je juist op verbruik? Wij maken je wegwijs in de wereld van printers.

Algemeen advies

Borther printer naast vrouw

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een printer? Of wil je printers vergelijken? Hier vind je ons algemene advies. Zo kies je de printer die bij jou past.

Ik wil een printer voor thuis

Een printer voor thuis is een compacte alleskunner. Veel mensen hebben namelijk geen ruimte voor een aparte scanner, apart kopieerapparaat en een fotoprinter naast hun gebruikelijke printer. Wij helpen je met het kiezen van de juiste thuisprinter.

Ik wil een printer voor kantoor

Een kantoorprinter moet snel zijn, goedkoop afdrukken en je moet met veel mensen tegelijk kunnen printen. Een groot deel van de kantoorprinters zijn daarom laserprinters. Welke printer heb je nodig om je afdeling van printjes te voorzien? Wij leggen het je uit.

Ik wil foto's printen

Hp Sprocket in hand

Je wilt je eigen foto's printen, maar je hebt geen idee wat voor printer je daarvoor nodig hebt. Kies je voor een volwaardige fotoprinter of een compacte pocket printer? Wij helpen je kiezen.

Ik wil voordelig printen

Epson EcoTank

Printen hoeft niet duur te zijn, wanneer je voor een zuinige printer kiest. Goedkope manieren om te printen zijn bijvoorbeeld HP Instant Ink en Epson Ecotank. In deze artikelen leggen wij uit wat dit betekent.

Vergelijkingen per merk

Je wilt een HP of Canon printer komen, maar weet niet welke serie bij jou past? Wij vergelijken de verschillende series per merk zodat je de juiste keuze maakt. Er kan namelijk best een groot verschil zitten in printer series.

Vergelijking tussen modellen

Je hebt een merk gekozen, maar twijfelt tussen een aantal modellen. Grote kans dat wij een vergelijking voor je hebben gemaakt zodat je de juiste keuze maakt.

Specialistenreviews

Op zoek naar een printer, maar weet je niet welke en wilt graag meer informatie over de werking? Lees de specialistenreviews van onze specialisten.© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 14.268 beoordelingen