The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


De beste cadeaus voor vaders

Er zijn heel veel vaders, maar jouw papa is natuurlijk de beste. Om je te helpen het beste cadeau voor vaderdag te vinden, hebben we verschillende vadercategorieën gemaakt. Papa-proof, zeg maar. Welke categorie past het beste bij jouw vader?

Klus-vaders

Boormachine

Klus-vaders houden van aanpakken en zijn pas tevreden als de klus geklaard is. Met dit gereedschap is het werk sneller af en hebben ze meer tijd om te bedenken wat er nog meer in en om het huis kan gedaan worden.

High tech-vaders

Smartwatch

Onze high-tech vaders zijn helemaal bij de tijd. Ze zijn altijd online en lezen je berichten vanaf hun smartwatch. Een lege batterij is hun grootste nachtmerrie. Een powerbank of draadloze oplader komt dus altijd van pas.

Kook-vaders

Airfryer Coolblue

Voor lekker eten moet je bij Chez Papa zijn. Deze kook-vaders staan met liefde uren in de keuken, zodat je voldaan kunt uitbuiken. Hier vind je alles om zijn kookkunsten naar een nog hoger niveau te tillen.

Muziekliefhebber-vaders

Koptelefoon Coolblue

Deze vaders staan bekend om hun luisterend oor en zingen graag mee. Met deze producten kan jouw vader ongehoord goed genieten van zijn muziek.

Persoonlijke verzorging-vaders

Verzorging Coolblue

Ziet jouw vader er altijd piekfijn uit? Of is er nog ruimte voor verbetering? Hier vind je alles voor je vader, van subtiele hints tot aanvullingen op hun arsenaal aan verzorgingsproducten.

Voor-mij-iets-anders-vaders

Laptoptas

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen