The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue Buiten

COOLBLUE BUITEN Überhandig.

Vandaag besteld, morgen van huis

Coolblue Buiten is de eerste hypergepersonaliseerde bezorgdienst, die jou ook écht verder brengt. Met deze nieuwe service draait echt alles onder jou. Je kiest een tijdslot naar keuze en dan komen wij je gewoon thuis ophalen. En we zetten je natuurlijk ook weer thuis af.

De mogelijkheden van Coolblue Buiten zijn eindeloos. Zo testen we nu bakfietsen voor culinaire trips en een versie om buitenshuis te werken. En later dit jaar introduceren we ook de Out-of-home-trainer. We leggen je de verschillende modellen met plezier uit in de video en hieronder.

Meld je nu aan

Wil jij als eerste met Coolblue naar buiten? Meld je dan nu aan voor een testrit.

Onze fietsen

Koets

Hè hè, even helemaal ontspannen. Kom tot rust in onze comfortabele Koets. Geniet van het zonnetje terwijl we met jou langs de mooiste plaatsen in je omgeving rijden.

Bakfiets

Maak een echte culinaire trip in onze Bakfiets. Bak een pannenkoek of maak een lekker ontbijt onderweg naar je werk. Veel bakplezier!

Wifiets

Werk efficiënt buitenshuis in onze Wifiets. Dit kantoor op wielen biedt je alles om vooruit te komen op je baan. Te beginnen met een goede verbinding.

Meld je nu aan voor een testrit.

Out-of-home-trainer

Thuis sporten, maar dan buiten. Dat is het motto van onze Out-of-home-trainer. Zo kom je een heel eind verder met je workout.© 1999 - 2021 - Coolblue N.V.
Coolblue Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 15418- 15.418 beoordelingen