The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Klantenservice

Betalen als zakelijke klant

Stuur een e-mail naar zakelijk@coolblue.be en vermeld hierin je ordernummer en wat je in je factuur wilt wijzigen. Dit kan tot 30 dagen na de datum die op je factuur staat. Je krijgt dan van ons binnen 3 werkdagen een aangepaste creditfactuur in je mailbox. Hierdoor komt je huidige factuur te vervallen.

Ja, we kunnen jouw factuur ook als een XML-bestand sturen zodat je ‘m automatisch kunt uploaden in je administratiesysteem.

Is je bedrijf aangesloten op het Peppol-netwerk en wil je jouw e-factuur ontvangen volgens de Peppol-normen? Neem dan contact op met Coolblue Zakelijk.

Online kun je betalen met iDEAL, creditcard (we accepteren Visa of MasterCard), PayPal, Apple Pay, Ecocheques, Coolblue-cadeaukaarten of een handmatige overboeking. Als zakelijke klant kun je ook op rekening betalen. Hiervoor moet je wel minimaal 1 jaar ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel. Neem contact op met Coolblue Zakelijk om een kredietaanvraag te doen.

Als zakelijke klant kan je bij ons bestellingen op rekening plaatsen en achteraf betalen. Hiervoor moet je wel minimaal 1 jaar ingeschreven zijn bij de de Kruispuntbank van Ondernemingen. Neem contact op met Coolblue Zakelijk om een kredietaanvraag te doen. Een kredietaanvraag duurt maximaal 1 werkdag.© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen