The website is in Dutch. Would you rather see it in English?Cadeaubonnen en vouchers

Terug naar de klantenservice

Je kunt je cadeaubon alleen in één keer besteden. Met de code die op je cadeaubon staat kunnen wij voor je opzoeken hoeveel geld er nog op staat. Neem even contact met ons op, dan kijken wij het voor je na.


Ja. We storten het geld dan niet terug op de cadeaubon, maar zetten het als shoptegoed in je account.


We kunnen niets beloven, maar het zou zomaar kunnen zijn dat er nog iets in onze administratie staat. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.


Controleer op de cadeaubon of in de e-mail met de code van je cadeaubon of:

  • je het minimale bestelbedrag bereikt hebt;
  • je cadeaubon nog niet vervallen is.

Zou je cadeaubon moeten werken, maar krijg je toch een foutmelding? Neem dan even contact met ons op.


Klik tijdens het afrekenen bij betaalwijze op “cadeaubon inwisselen”. Vul hier je code(s) in. Natuurlijk kun je met de cadeaubon ook betalen in onze winkels. Let er wel op dat je de bon in één keer uitgeeft, anders vervalt de rest van het bedrag.


Het is mogelijk om in onze Belgische winkels te betalen met ecocheques. We aanvaarden zowel de papieren versies van Edenred en Sodexo als de elektronische versies van Edenred, Sodexo en Monizze. Grote producten (zoals wasmachines, koelkasten, diepvriezers en vaatwassers) kan je bestellen en betalen met ecocheques in een coolblue-winkel. Dan plannen we ook meteen een gratis bezorgafspraak. Kleine ecocheque-producten (zoals smart lampen of thermostaten) plaats je online in je winkelmandje. Kies voor de optie om het in een coolblue-winkel op te halen. Haal het bestelde product op en betaal het met je ecocheques. Is jouw bestelling duurder dan de waarde van de ecocheques? Dan kan je gewoon met cash of betaalkaart bijbetalen. Meer informatie lees je op onze speciale ecochequepagina.


Helaas is het niet mogelijk om na het bestellen een kortingscode of cadeaubon te verrekenen. Als je pakje ons magazijn nog niet verlaten heeft, kan je de bestelling annuleren onder ‘mijn bestellingen’ in Mijn Coolblue. Plaats daarna je bestelling opnieuw en gebruik je kortingscode of cadeaubon.


Ja, dat zijn onze cadeaubonvoorwaarden. Daar staat onder meer dat je cadeaukaart 3 jaar geldig is en dat jij je cadeaukaart binnen 3 jaar inwisselt. Daarnaast kan je een cadeaubon niet verlengen.


Ja! Je kunt onze cadeaubonnen online of kopen in de winkel. Je kunt kiezen uit verschillende bedragen.


Je vindt de vervaldatum in de e-mail met de vouchercode of op de cadeaubon. Heb je de bon cadeau gekregen? Met de code die op je cadeaubon staat kunnen wij voor je opzoeken hoe lang het nog geldig is. Neem even contact met ons op, dan kijken wij het voor je na.© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 7.030 beoordelingen