The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue

Nee, Coolblue aanvaard alleen Ecocheques. Meer informatie lees je op onze speciale ecochequepagina.


Bij Coolblue kan je alle eco-vriendelijke producten en Samsung en Huawei telefoon- en tabletreparaties betalen met ecocheques. Op de productpagina zie je of je het product met ecocheques kan betalen aan de hand van het ecocheques label met het groene blaadje. Producten die het label niet hebben, kunnen niet met ecocheques worden betaald.

Meer informatie lees je op onze speciale ecocheque pagina.


Nee, dat kan jammer genoeg niet. Je kan wel met ecocheques betalen in onze Belgische winkels.


Online kan je betalen met Bancontact (kaart en App), kredietkaart (Visa of MasterCard), PayPal, Apple Pay, Coolblue-cadeaubonnen of een handmatige overschrijving. In de winkel kan je betalen met Bancontact, kredietkaart, contant geld, Apple Pay, Coolblue cadeaubonnen en Ecocheques. Omwille van de veiligheidsmaatregelen die we nu nemen, willen we je vragen zo veel mogelijk elektronisch te betalen.


Ja, je kan je product binnen de 30 dagen terugbrengen. Voor producten die betaald zijn geweest met ecocheques krijg je van ons geen geld, maar shoptegoed terug. Daarmee kan je een ander of hetzelfde ecocheque-product aanschaffen. Alleen onze klantenservice kan het shoptegoed voor je toepassen. Neem contact met ons op wanneer je iets wilt bestellen om het tegoed te verrekenen.


Ja, je kan in onze winkels met ecocheques betalen voor een selectie milieuvriendelijke producten. We aanvaarden zowel de papieren versies van Edenred en Sodexo als de elektronische versies van Edenred, Sodexo en Monizze.


Je kan met ecocheques betalen in onze Belgische winkels.

  • Grote producten (zoals wasmachines, koelkasten, diepvriezers en vaatwassers) kan je bestellen en betalen met ecocheques in onze winkels. Dan plannen we ook meteen een gratis bezorgafspraak.
  • Kleine ecocheque-producten (zoals smart lampen of thermostaten) plaats je online in je winkelmandje. Kies voor de optie om het in één van onze winkels op te halen. Haal het bestelde product op en betaal het met je ecocheques.

Dekken je ecocheques de aankoopprijs niet volledig, dan kan je gewoon met cash of betaalkaart bijbetalen. Meer informatie lees je op onze speciale ecocheque pagina.
© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 6.834 beoordelingen