The website is in Dutch. Would you rather see it in English?Bij Coolblue kan je alle eco-vriendelijke producten en alle telefoon- en tabletreparaties bij CoolblueRepareert betalen met ecocheques. Op de productpagina zie je of je het product met ecocheques kan betalen. Meer informatie lees je op onze speciale ecochequepagina.


In de webshop kan je betalen met Bancontact, creditcard, Paypal, Apple Pay, Coolblue cadeaubonnen of een handmatige overschrijving. In de winkel kan je met Bancontact, cash, creditcard, Apple Pay, Coolblue cadeaubonnen en Ecocheques betalen. Alle betaalmethoden zijn gratis, dus zonder betaalkosten.
Wij accepteren helaas geen andere betaalmethoden zoals betaling na ontvangst van producten, op afbetaling, betalingen aan de deur, VVV bonnen of middels acceptgiro.

Ben je op zoek naar jouw factuur? Bekijk je bestelling onder 'mijn bestellingen' in Mijn Coolblue.


Het is mogelijk om in onze Belgische winkels te betalen met ecocheques. We aanvaarden zowel de papieren versies van Edenred en Sodexo als de elektronische versies van Edenred, Sodexo en Monizze. Grote producten (zoals wasmachines, koelkasten, diepvriezers en vaatwassers) kan je bestellen en betalen met ecocheques in een coolblue-winkel. Dan plannen we ook meteen een gratis bezorgafspraak. Kleine ecocheque-producten (zoals smart lampen of thermostaten) plaats je online in je winkelmandje. Kies voor de optie om het in een coolblue-winkel op te halen. Haal het bestelde product op en betaal het met je ecocheques. Is jouw bestelling duurder dan de waarde van de ecocheques? Dan kan je gewoon met cash of betaalkaart bijbetalen. Meer informatie lees je op onze speciale ecochequepagina.


Je kan je product binnen de 30 dagen terugbrengen. Retourneer je een product dat betaald is met ecocheques? Dan krijg je van ons geen geld, maar een shoptegoed terug. Daarmee kan je een ander of hetzelfde ecocheque-product aanschaffen. Alleen onze klantenservice kan het shoptegoed voor je toepassen. Neem contact met ons op wanneer je iets wilt bestellen om het tegoed te verrekenen.


Smartphone- en tabletreparaties kun je betalen met ecocheques als je de reparatie uit laat voeren door CoolblueRepareert. Deze reparatiedienst vind je in onze winkel in Wilrijk. Bekijk of CoolblueRepareert jouw model repareert. Ga met de ecocheques op het door jou gekozen moment naar de winkel in Wilrijk en betaal de reparatie met ecocheques.© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 7.033 beoordelingen