The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Klantenservice

Ecocheques

Kan ik online betalen met ecocheques?

Nee, dat kan jammer genoeg niet. Je kan wel met ecocheques betalen in onze Belgische winkels.

Welke producten kan ik met ecocheques betalen?

Bij Coolblue kan je alle eco-vriendelijke producten en Samsung en Huawei telefoon- en tabletreparaties betalen met ecocheques. Op de productpagina zie je of je het product met ecocheques kan betalen aan de hand van het ecocheques label met het groene blaadje. Producten die het label niet hebben, kunnen niet met ecocheques worden betaald.

Meer informatie lees je op onze speciale ecocheque pagina.

Kan ik mijn ecocheques nog gebruiken nu het energielabel wijzigt?

Ja, je kan nog steeds je ecocheques gebruiken om energiezuinige producten aan te kopen. Het klopt dat wasmachines, koelkasten, televisies en vaatwassers een nieuw, strenger energielabel hebben sinds 1 maart 2021. We hebben onze website automatisch aangepast, zodat je op deze pagina nog steeds alle producten kan vinden die in aanmerking komen voor ecocheques.

Kan ik een product dat betaald is met ecocheques retourneren of annuleren?

Ja, je kan je product binnen de 30 dagen retourneren. Voor producten die betaald zijn geweest met ecocheques krijg je van ons geen geld, maar shoptegoed terug. Daarmee kan je een ander of hetzelfde ecocheque-product aanschaffen. Alleen onze klantenservice kan het shoptegoed voor je toepassen. Neem contact met ons op wanneer je iets wilt bestellen om het tegoed te verrekenen.

Kan ik met ecocheques betalen?

Ja, je kan met ecocheques betalen voor een selectie milieuvriendelijke producten. We aanvaarden zowel de papieren versies van Edenred en Sodexo als de elektronische versies van Edenred, Sodexo en Monizze.

Hoe kan ik met ecocheques betalen?

Je kan met ecocheques betalen in onze Belgische winkels.

Grote producten (zoals wasmachines, koelkasten, diepvriezers en vaatwassers) kan je bestellen en betalen met ecocheques in onze winkels. Dan plannen we ook meteen een gratis bezorgafspraak. Kleine ecocheque-producten (zoals smart lampen of thermostaten) plaats je online in je winkelmandje. Kies voor de optie om het in één van onze winkels op te halen. Haal het bestelde product op en betaal het met je ecocheques.

Dekken je ecocheques de aankoopprijs niet volledig, dan kan je gewoon met cash of betaalkaart bijbetalen. Meer informatie lees je op onze speciale ecocheque pagina.

Kan ik ook met een ander type cheque betalen?

Ja, Coolblue aanvaard ecocheques en papieren consumtptiecheques. Alle informatie over ecocheques lees je op onze speciale ecochequepagina. Je kan bij ons geen aankopen doen met een ander type cheque, zoals Ticket Compliments, geschenk- en cadeaucheques of sport- en cultuurcheques.

Kan ik betalen met consumptiecheques?

Ja, je kan betalen met papieren consumptiecheques van Edenred of Sodexo in een van onze winkels. Je kunt niet online betalen met deze cheques, tenzij je kiest voor 'ophalen in de winkel'. Dan betaal je met je papieren consumptiecheques aan de kassa. We aanvaarden geen elektronische consumptiecheques.© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen