The website is in Dutch. Would you rather see it in English?Zit je binnen de bedenktermijn van 30 dagen? Dan stuur je je product gratis terug!

 1. Meld je retour aan via het online retourformulier of breng het terug in één van onze winkels.
 2. Gebruik een stevige verpakking om het product in te pakken. Print je verzendlabel uit of schrijf het antwoordnummer op de doos. Die vind je in de mail die je van ons hebt ontvangen.
 3. Geef je pakket af bij een postkantoor. Terugsturen is gratis!
 4. Na ontvangst staat het geld binnen 3 werkdagen op je rekening, en een nieuw product verzenden we dezelfde dag nog.

Heb je geen printer? Schrijf het retournummer en het retouradres dan zelf op de doos. Gebruik hierbij als adres het antwoordnummer of het adres op het verzendlabel, verzending is dan gratis.


Het ontvangen van je labels kan wat tijd kosten. Na het aanmelden van je retour, ontvang je tijdens openingstijden van de klantenservice binnen het uur een verzendlabel per mail. Heb je daarna nog steeds geen labels ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Heb je geen printer? Schrijf het retournummer en het retouradres dan zelf op de doos. Gebruik hierbij als adres het antwoordnummer of het adres op de verzendlabel, verzending is dan gratis.


Je kunt de status van je retour volgen via Mijn Coolblue. Zodra we aan de slag gaan met jouw pakket, sturen we je een bevestiging per mail. Het kan voorkomen dat je product volgens je Track & Trace is aangekomen in ons magazijn, maar dat je nog geen ontvangstbevestiging hebt gekregen. Geen zorgen, het kan tot 24 uur duren voordat we je retour in behandeling nemen.


Dit ligt aan het specifieke product. We bieden voor kleine producten een andere oplossing dan voor grote producten.

 • Bij veruit de meeste producten vragen we je om het product zelf naar ons toe te sturen. Pak het product in en stuur deze via een bpost-punt bij jou in de buurt of via één van onze winkels gratis naar ons toe.
 • Grote producten zoals witgoed en keukenapparatuur komen we in de meeste gevallen bij je thuis ophalen.

Wil je weten of jouw product wordt opgehaald? Dit laten we je altijd per mail weten nadat je product is aangemeld. Daarnaast kun je op de productpagina van je product onder ‘specificaties’ vinden wat voor type garantie je hebt. Staat er ‘On-site service’? Dan komen we het product bij je ophalen.


Ja. Je kunt binnen de 30 dagen nadat je het product ontvangen hebt, je retour aanmelden. Hierna krijg je nog eens 14 dagen de tijd om je product gratis terug te sturen. Je hebt 2 opties:

 • je product gratis ruilen voor een ander product.
 • je product gratis retourneren en je geld terug laten storten.

Je kunt je keuze aangeven in het online retourformulier. Na 30 dagen repareren wij je product en gelden de bovenstaande opties niet meer.


Binnen de 30 dagen na ontvangst van je product heb je 2 opties:

 • je product gratis ruilen voor een ander product;
 • je product gratis retourneren en je geld terug laten storten.

Je kunt je keuze aangeven in het online retourformulier.


Dit doe je gemakkelijk en snel via het online retourformulier.


 • Ga met je product naar één van onze winkels. Je hoeft je retour van tevoren niet online aan te melden en hoeft niets uit te printen.
 • Wil je je geld terug? Bedragen lager dan € 30,- betalen we direct terug in de winkel. Hogere bedragen storten we binnen de 3 werkdagen op je rekening.
 • Liever je product omruilen? Reserveer het nieuwe product dan alvast door het te bestellen en naar de winkel te laten sturen. Je hoeft nog niet te betalen tijdens het reserveren.

Gebruik een stevige verpakking, het liefst de originele. Op die manier is de kans op beschadigingen zo klein mogelijk en kunnen we er misschien nog iemand anders mee blij maken. Heb je de originele verpakking niet meer in huis? Geen probleem, we bekijken de staat van je teruggestuurde product en bepalen aan de hand daarvan wat de waardevermindering is.

Je verpakte product kun je verzenden in een Coolblue-doos of andere stevige doos die je goed afsluit.

Product ingepakt? Print je verzendlabel uit of schrijf het antwoord- en retournummer op de doos. Die vind je in de mail die je van ons hebt ontvangen.© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 7.032 beoordelingen