The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Klantenservice

Algemene voorwaarden verzekeringen

Ja, ook schade die ontstaat in het buitenland wordt gedekt door de verzekering. Let wel op dat je altijd eerst de schade bij ons meldt.

Bekijk voor een compleet overzicht van wat wel en niet verzekerd is altijd de IPID (verzekeringskaart) of de algemene voorwaarden van je ERGO verzekering.

Bij verzekeringen voor computerapparatuur (laptops en tablets) en mobiele telefoons is schade bij zakelijk gebruik gedekt. Bij andere producten wordt schade, verlies en/of diefstal bij zakelijk gebruik niet gedekt.

Bekijk voor een compleet overzicht van wat wel en niet verzekerd is altijd de IPID (verzekeringskaart) of de algemene voorwaarden van je ERGO verzekering.

Je krijgt bij ons standaard 2 jaar garantie op je aankoop. Met een ERGO verzekering kun je dit verlengen en heb je bovendien al direct de eerste 2 jaar extra dekking. Stel dat je je premie 3 jaar vooruitbetaalt, dan heb je naast de standaard 2 jaar nog 1 jaar extra garantie. Daarnaast ben je met een ERGO verzekering gedurende de hele looptijd ook verzekerd voor schade die niet onder garantie valt, zoals ongelukjes, waterschade of val- en stootschade.

ERGO Apparatuurverzekering

ERGO Grote Huishoudtoestellen-verzekering

De onderstaande verzekeringen zijn voor Mobiele Apparatuur:

ERGO Mobiele apparatuurverzekering exclusief diefstal

ERGO Mobiele apparatuurverzekering inclusief diefstal

De verzekeringen bieden we aan in samenwerking met ERGO. Natuurlijk gaan ze netjes met jouw gegevens om. Lees hoe ze dit precies doen.© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen