The website is in Dutch. Would you rather see it in English?Helaas kunnen we bij Tweedekans-producten je de promoties die we op het nieuwe product hebben niet aanbieden.

Onderstaande promoties op het nieuwe product gelden dus niet op de Tweedekans-variant:

 • Cashback-acties
 • Gratis producten bij aankoop
 • Gratis vouchers bij aankoop

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Net als iedereen die zijn zolder opruimt willen we graag snel van deze producten af, zodat we weer ruimte hebben voor nieuwe producten. Wel kun je bij het bestellen een afleverdatum tot twee weken na je bestelling opgeven om toch zeker te weten dat je thuis bent als de bezorger 'm komt brengen.


Bij Tweedekans-producten mag je gewoon dezelfde bezorging verwachten zoals bij normale producten. Voor 23.59 besteld is morgen in huis. Ook op zondag. En gewoon gratis! Daarnaast kan je voor €9,95 gebruik maken van Coolblue VandaagNog® als je écht niet kan wachten tot morgen om je product in je handen te hebben! We bieden helaas nog geen Tweedekans-producten via onze app aan.

Grote producten Niemand wordt blij van zeulen met grote apparaten. We bezorgen, plaatsen én installeren het witgoedproduct daarom gratis zoals je van ons gewend bent.

Ophalen in de winkel Helaas is het niet mogelijk om je Tweedekans-product naar de winkel te sturen om het daar op te halen.


Nee, het is nu technisch niet mogelijk om een Tweedekans-product via onze app aan te schaffen. Je kunt via de webbrowser van je mobiel buiten de app wel een Tweedekans-product bestellen.


Zoals je van ons gewend bent:

 • Vóór 23.59 besteld is morgen in huis
 • 30 dagen gratis retourneren
 • 2 jaar garantie op je product
 • Je ontvangt een factuur met BTW na je betaling, per mail, net als bij normale producten.
 • Coolblue-vouchers en -cadeaubonnen kun je gewoon inwisselen bij aankoop van je Tweedekans-product.

Net even anders:

 • Je kunt geen extra verzekering afsluiten op je Tweedekans-product.
 • Cashback-acties en promoties met gratis accessoires zijn helaas niet geldig op Tweedekans-producten.
 • Het kan zijn dat een Tweedekans-product door ons of door de fabrikant is gerepareerd, dan geven we dit duidelijk aan.
 • Je kan je product niet in de winkel ophalen of reserveren.
 • Je kunt geen Tweedekans-product via onze app bestellen.

Elke dag een beetje beter, ook voor het milieu. We proberen producten die naar ons terug worden gestuurd zoveel mogelijk een tweede leven te geven. Ze worden dus niet zomaar weggegooid! En daar profiteer jij ook van. Want die geretourneerde producten worden gecontroleerd en vervolgens verkocht als Tweedekans-product met een leuke korting. Jij blij, wij blij, milieu blij.

Een Tweedekans-product bestellen werkt bijna hetzelfde als een nieuw product bestellen. Ook hier geldt: vandaag vóór 23.59 besteld, morgen gratis bezorgd. We bieden helaas nog geen Tweedekans-producten via onze app aan.

Je vindt al onze Tweedekans-producten hier.


We hebben een prachtig overzicht van alle producten die jij een tweede leven kan geven, die vind je hier. Je kunt in het linkermenu verder filteren op bijvoorbeeld het type product of het merk waar je naar op zoek bent. We bieden helaas nog geen Tweedekans-producten via onze app aan.


Ja, je mag je Tweedekans-product gewoon retourneren binnen de tevredenheidsgarantie van 30 dagen. Het product moet dan wel in dezelfde staat zijn als toen je het kreeg. Gaat je product na 30 dagen kapot? We bieden je gewoon de 2 jaar garantie die je van ons gewoon bent.© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 7.032 beoordelingen