The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Alles over koffiezetapparaten

Koffiezetapparaten zijn er in verschillende soorten en maten. Met ieder soort koffiemachine zet je weer een andere kop koffie. Op deze pagina helpen we je bij het kiezen van een koffiezetapparaat en geven we advies over het gebruik ervan.

Welk koffiezetapparaat past bij jou?

Koffiemachine kiezen

Ben jij toe aan een nieuwe koffiemachine, maar weet je nog niet precies watvoor één? Dan helpen wij je graag met het kiezen van het beste koffiezetapparaat voor jou.

Koffiemachines in de winkel uitproberen

Koffiemachines winkel Coolblue

In onze Coolblue winkel in Den Haag of Amsterdam test je koffiemachines zelf uit. Bekijk hier welke machines wij in de winkels hebben staan.

Advies over volautomatische koffiemachines

Advies over volautomatische koffiemachines

Advies over pistonmachines

pistonmachine

Met een pistonmachine ga je aan de slag als een echte barista en experimenteer je met het zetten van de lekkerste koffie.

Advies over Nespresso machines

Advies over Nespresso machines

Met een Nespresso machine zet je snel en eenvoudig espresso's, lungo's en cappuccino's, met verse melk en vacuüm verpakte koffiecups.

Advies over Senseo machines

Advies over Senseo machines

Met een Senseo apparaat zet je eenvoudig 2 koppen filterkoffie tegelijk of maak je cappuccino's met speciale melkpoederpads.

Advies over koffie

Wat kost een kopje koffie

We vertellen je wat een kop koffie kost als je dit vergelijkt per type koffiemachine en waar je op let bij het kiezen van lekkere koffiebonen.

Advies over melk opschuimen

Hoe schuim je melk op

De kwaliteit van melkschuim bepaald de kwaliteit van een cappuccino. Wij geven je tips hoe je lekker melkschuim maakt.© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen