The website is in Dutch. Would you rather see it in English?Hulp bij je keuze van een camera

Je bent op zoek naar een nieuwe camera. Het aanbod is groot, wat je doet twijfelen. Om je op weg te helpen, delen onze specialisten hun kennis met je. In deze artikelen lees je waar je op moet letten als je op zoek gaat naar jouw ideale fototoestel en belichten we de verschillende aspecten van fotografie. We zetten ook tips op een rij die je kunt gebruiken wanneer je voor het eerst gaat fotograferen.

Algemeen advies

Algemeen camera advies

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een camera? Of wil je camera's vergelijken? Hier vind je ons algemene advies. Zo vind ook jij de camera die het beste bij je past.

Een compactcamera

Compactcamera

De compactcamera is een veelzijdige, compacte alleskunner die geschikt is voor verschillende situaties. Compactcamera's zijn er met verschillende kwaliteiten en mogelijkheden. Bepaal met advies van onze specialisten welke van de compactcamera's bij jou past.

Een systeemcamera

Systeemcamera

De systeemcamera staat qua formaat en gewicht dicht bij een compactcamera. De prestaties doen echter niet onder voor een spiegelreflexcamera. Een systeemcamera is voor velen dan ook de perfecte middenweg tussen formaat en kwaliteit. Lees meer over systeemcamera's.

Een spiegelreflexcamera

Spiegelreflexcamera

De spiegelreflexcamera is enorm veelzijdig. Zowel beginnende fotografen als professionals gebruiken deze camera om tot spectaculaire resultaten te komen. Welk model je ook kiest, de camera biedt altijd enorme vrijheid. Lees of een spiegelreflexcamera bij jou past.

Uitleg van specificaties

Uitleg van camera specificaties

Een camera kan ontzettend veel en heeft dan ook allerlei specificaties. Behalve dat het veel specificaties zijn, zijn deze specificaties soms ook best complex. Daarom vertellen we je graag wat ze inhouden en wat je eraan hebt.

Beste camera's

Beste camera

Voor verschillende gelegenheden kun je andere type camera's nodig hebben. Als je met wintersport van de berg afgaat zul je al snel een ander type camera gebruiken dan wanneer je thuis een vlog opneemt.

Canon specialisten reviews

Canon camera

Bij Canon heb je een ruime keuze uit zowel compact-, systeem- als spiegelreflexcamera's. Wij hebben Canon camera's voor je uitgeprobeerd en een aantal modellen met elkaar vergeleken, om jou te helpen kiezen.

Nikon specialisten reviews

Nikon camera

Binnen het merk Nikon heb je de keuze uit vele verschillende compact- en spiegelreflexcamera's. Wij helpen je hier op weg met advies in de vorm van specialisten reviews en vergelijkingen tussen camera's.

Sony specialisten reviews

Sony camera

Op zoek naar een Sony compact-, systeem- of spiegelreflexcamera, maar weet je niet welke? Lees de specialisten reviews en vergelijkingen van onze specialisten voor het antwoord op deze vragen.

Canon camera's vergelijken

Canon camera's vergelijken

Wil je een Canon camera kopen, maar weet je nog niet welke? In onderstaande artikelen vergelijken onze specialisten Canon camera's met elkaar. Zo kun je zien welke camera het beste bij jou past.

Nikon camera's vergelijken

Nikon camera's vergelijken

Wanneer je een Nikon camera wilt kopen, ga je de verschillende camera's vergelijken. Onze specialisten hebben Nikon camera's met elkaar vergeleken om jou te helpen bij het maken van je keuze.

Sony camera's vergelijken

Sony camera's vergelijken

Ben jij van plan om een Sony systeemcamera te kopen? Om jou te helpen bij het maken van je keuze, hebben wij Sony systeemcamera's met elkaar vergeleken. In onderstaande artikelen lees je er alles over.

Wat heb je nog meer nodig?

Bijpassende accessoires

Naast advies over welke camera het best bij jou past, geven onze specialisten ook advies over bijpassende accessoires. Lees meer over het gebruik van een specifieke lens, cameratas, statief of ander accessoire geschikt voor jouw camera.


© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 7.106 beoordelingen